عطر Jean Paul Gaultier Le Male (ژان پل گوتیه له مال) یکی از معروف‌ترین، ماندگارترین و تأثیرگذارترین عطرهای مردانه‌ی تاریخ است. این عطر در سال 1995 توسط عطرساز نابغه Francis Kurkdjian ساخته شد و به‌سرعت به نمادی از جذابیت، ظرافت و اغواگری مردانه تبدیل شد.

🧪 توصیف فضای رایحه:

Le Male عطری‌ست شیرین، وانیلی، پودری و آروماتیک که حس گرما، اغواگری و صمیمیت را با ترکیبی خاص از گیاهان معطر و پایه‌ی شیرین و خامه‌ای به خوبی منتقل می‌کند. فضای آن به نوعی نرم اما مردانه است — نه خیلی تند، نه خیلی تلخ؛ بلکه متعادل، گرم و بسیار ماندگار.

 

ساختار رایحه:

🔹 نت‌های ابتدایی:

اسطوخودوس، نعناع، ترنج، هل، گیاه آرتمیزیا (افسنطین)

شروعی خنک و تمیز، با حس باربر شاپ کلاسیک و در عین حال مدرن و دلنشین


🔹 نت‌های میانی:

دارچین، شکوفه پرتقال، زیره

گرما و شیرینی ملایم که با دارچین و شکوفه پرتقال به عطر حالت اغواگر و عاشقانه می‌دهد


🔹 نت‌های پایه:

وانیل، دانه تونکا، چوب صندل، سدر، کهربا

پایه‌ای خامه‌ای، وانیلی، نرم و شیرین با حس پودری – چیزی که Le Male را ماندگار، خاص و به‌یادماندنی می‌کند

---

💡 فضای کلی رایحه:

گرم، شیرین، وانیلی، پودری

جذاب، اغواگر و خاص

عطری که حس لباس شب مردانه شیک در یک مهمانی جذاب را به ذهن می‌آورد.

سایز 75 میل
طبع گرم و تند
گروه بویایی شرقی سرخس گونها
عطار فرانسیس کرکجان
جنسیت مردانه
نوع عطر ادو تویلت
فصل فصول سرد
ماندگاری بسیار طولانی مدت
پراکندگی خوب
نظرات دوستان

 برند عطر ادکلن Jean Paul Gaultier-ژان پل گوتیه اصالتا یک کمپانی عطر و ادکلن آمریکایی است. این تولید کننده ی عطر و ادکلن تا کنون بیش از 80 عدد عطر وو ادکلن با برند ژان پل گوتیه | Jean Paul Gaultier  وارد بازار عطر و ادکلن نموده است . کمپانی   ژان پل گوتیه | Jean Paul Gaultier از سال 1976 شروع به کار نموده  و ازز سال 1993 وارد  بازار عطر و ادکلن شده است .عطر و ادکلن های این کمپانی  اکثرا زنانه است. لیست عطر و ادکلن های این برند را می توانید در پایان توضیحات مشاهده نمایید.
ژان پل گاتییر طراح فشن فرانسوی اولین مجموعه اش را در سال 1976 عرضه نمود. وی هیچگونه آموزش رسمی ندیده بود اما در سن جوانی اقدام به ارسال طرحهایش بهه برخی از معتبرترین برندها نمود. Pierre Cardin وJean Patou تنها کسانی بودند که استعداد وی را تشخیص دادند و به وی در راه اندازی کسب و کارش کمک نمودند.
فعالان صنعت به وی لقب " بچه تخس فشن" دادند. او در دهه 1980 اولین دامن برای مردان را طراحی کرد و در دهه 1990 لباس زیر زنانه ای تولید کرد که مدونا از آنن استفاده می نمود.

عطر ژان پل گوتیه-ادکلن Jean Paul Gaultier وی در سال 1993 اولین عطر خود Paul Gaultier EDP for women را تولید و روانه بازار عطر و ادکلن نمود، بعدها اسم این عطر به Classique تغییر پیدا کرد. اکثر عطر و ادکلن های گاتییر ترکیبی خاص و بسته بندی عجیب و منحصر بفرد دارند. گاتییر عطرهایش را به همراهی کمپانی عطرسازی Beaute Prestige International تولید می نماید.