آمواژ Journey Man مثل سفر در شب‌های شرقی است؛ سفری که با اولین قدم، شعله‌ای از ادویه‌ها جرقه می‌زند.

 در آغاز، هل و ترنج چون برقِ زردی در آسمان تاریک می‌درخشند، اما خیلی زود فلفل سچوان و زردچوبه با حرارتشان، فضای عطری سوزان و هیجان‌انگیز می‌آفرینند. انگار آتشی در دل بیابانی تاریک افروخته شده و مسافر در سایه‌ی آن نشسته باشد.

 در میانه‌ی راه، رایحه‌ای دودی و چرمی از برگ توتون برمی‌خیزد؛ تلخ، ژرف و پرهیبت. این لایه بوی سفرنامه‌ای کهنه و پُر از خاطرات را تداعی می‌کند؛ ورق‌هایی که بوی خاک، دود و شراب شرقی گرفته‌اند. 

سرانجام، صندل، سدر و مشک، همچون جاده‌ای آرام و بی‌انتها در دوردست‌ها گسترده می‌شوند. رایحه‌ای چوبی و مردانه که پس از شعله و دود، سکوتی عمیق و پایدار هدیه می‌دهد. Journey Man عطر مردی است که سفرش نه مقصدی دارد و نه پایان؛ او در میان آتش و دود، در میان ماجراجویی و سکون، راهی را برمی‌گزیند که تنها خودش آن را می‌شناسد. 

نظرات دوستان

آمواج یک برند لوکس بین المللی عطر است که در سال 1983 در عمان توسط سلطان قابوس تاسیس شد. این برند از ترکیبات سمتی عطرسازی خاورمیانه مانند چوب آگرا(عود) ، کندر، مشک، گل سرخ و ادویه جات برای تولید عطرهایش استفاده میکند. گای رویرت در سال 1983 اولین عطر این برند با نام آمواج گلد را تولید کرد. طرح استفاده شده برای بیشتر بطری های عطر زنانه برگرفته از یک مسجد معروف در عمان است و بطری های مردانه برگرفته از یک خنجر سنتی عمان است.