عطر DSQUARED² Wood for Him (نسخه‌ی مردانه‌ی Wood) در سال 2018 هم‌زمان با نسخه زنانه‌اش معرفی شد. این عطر نمایانگر مردی جوان، مدرن، پرانرژی و با اعتمادبه‌نفس است؛ کسی که سبک زندگی شهری دارد اما ارتباطش با طبیعت را فراموش نکرده.

توصیف فضای رایحه:

Wood for Him عطری است شاداب، چوبی، مرکباتی و کمی شیرین که با حال‌وهوای تمیز، سبز و انرژی‌بخش خودش، انتخابی عالی برای استفاده روزمره است.

رایحه در ابتدا با ترکیب مرکباتی ترنج کالابریایی و لیموی سیسیلی آغاز می‌شود، که حس خنک و باطراوتی ایجاد می‌کند. به‌سرعت، نت‌های زنجبیل و هل به آن اضافه می‌شوند و گرمایی لطیف، اسپایسی و مردانه به رایحه می‌دهند. در ادامه، برگ بنفشه و چوب سفید به همراه وتیور (خس‌خس) پایه‌ای چوبی، تمیز و کمی خاکی ایجاد می‌کنند که امضای عطر را می‌سازد.

ساختار رایحه:

رایحه اولیه: برگ بنفشه، ترنج، لیمو

رایحه میانی: زنجبیل، هل

رایحه پایه: خس‌خس، چوب سفید، آمبروکسان

فضای کلی رایحه:

چوبی-آروماتیک با مرکبات و ادویه‌ی ملایم

مردانه، مینیمال، شاد و روزمره

سبک مدرن اما قابل‌قبول برای همه‌ی سلیقه‌ها

مناسب برای:

بهار و تابستان، حتی اوایل پاییز

استفاده‌ی روزمره، دانشگاه، محل کار یا فعالیت‌های روزانه

مناسب برای جوانان یا مردانی که دنبال عطری تمیز، ساده ولی با طراوت‌اند

حس کلی:

DSQUARED² Wood for Him عطری‌ست سرزنده، مدرن و همه‌پسند. نه خیلی جسور، نه خیلی رسمی. عطری برای مردی امروزی که دوست دارد هم جذاب و مردانه باشد و هم با طراوت و آسان‌پوش.

سایز 100 میل
طبع ملایم وشیرین
گروه بویایی چوبی مشک گل
عطار --
جنسیت مردانه
نوع عطر ادو تویلت
فصل فصول خنک
ماندگاری متوسط
پراکندگی متوسط
نظرات دوستان

دیسکوارد یک برند کانادایی است که توسط دو برادر دوقلو به نام Dean و Dan Caten تاسیس شد. این دو برادر قبل از ورود به دنیای مد و فشن، طراحی را در مدرسه Parsons به طور مختصر آموزش دیدند. آنها در سال 1991 به ایتالیا رفتند و بعد از کارکردن برای برندهای دیزل و ورساچه، توانستند کلکسیون لباس های مردانه خود را راه اندازی کنند. بعد از موفقیت در کلکسیون لباس های مردانه، در سال 2002 کلکسیون لباس های زنانه خود را نیز معرفی کردند. در همین سال فعالیتشان را گسترش دادند و محصولاتی از جمله کفش، اکسسوری و عطر نیز تولید کردند. دیسکوارد جوایز متعددی از سوی جشنواره های متفاوت در اسپانیا و ایتالیا دریافت کردند. برند دیسکوارد اولین عطرش با نام He Wood را در سال 2007 معرفی کردند و عطر She Wood در سال 2008 تولید شد. عطرهای دیسکوارد با همکاری گروه ITF تولید شدند. دیسکوارد تاکنون 22 عطر در کارنامه خود دارد و با عطر سازان برجسته ای از جمله Daphne Bugey, Alberto Morillas, Annick Menardo, Mathilde Bijaoui, christine Nagel و Aurelien Guichard همکاری میکند.