معرفی عطر ژان پل گوتیه مدل دیواین له پارفوم

عطر Jean Paul Gaultier Divine Le Parfum یا «ژان پل گوتیه دیواین له پارفوم» یک عطر زنانه است که در سال ۲۰۲۴ معرفی شد و توسط عطرساز کوئنتین بیش ساخته شده است. این عطر در گروه شرقی و گلی قرار می‌گیرد و نسبت به نسخه اصلی دیواین، رایحه‌ای گرم‌تر، عمیق‌تر و کهربایی‌تر دارد.

ساختار رایحه با نت‌های خورشیدی و گل سوسن آغاز می‌شود؛ فضایی روشن، گرم و سفیدگلی که حال‌وهوای پوست آفتاب‌خورده را تداعی می‌کند. در ادامه، فرانجیپانی و نمک دریایی وارد می‌شوند و ترکیبی از گل‌های استوایی، حس آفتابی و شوری ظریف ایجاد می‌کنند. در پایه، کهربا و بنزوئین رایحه را گرم، شیرین، رزینی و عمیق‌تر می‌کنند.

در مقایسه با Divine EDP، نسخه Le Parfum کمتر روی حس دریایی و سبک تمرکز دارد و بیشتر به سمت کهربا، گرما، شیرینی و گل‌های کرمی می‌رود. به همین دلیل شخصیت آن غلیظ‌تر و مناسب‌تر برای هوای خنک است.


الهام و داستان عطر

دیواین له پارفوم ادامه‌ای گرم‌تر و حسی‌تر برای مجموعه Divine است. ژان پل گوتیه در این نسخه همچنان مفهوم زنانگی قدرتمند، درخشان و آزاد را حفظ کرده، اما آن را با فضایی آفتابی و کهربایی‌تر بیان می‌کند. بطری نمادین کورست گوتیه نیز در این نسخه با جزئیات طلایی و مایع تیره‌تر ارائه شده است.

این عطر را می‌توان تصویری از یک زن با استایل لوکس و اعتمادبه‌نفس بالا دانست؛ زنی که رایحه‌اش ترکیبی از نور خورشید، گل‌های سفید، پوست گرم و کهربای طلایی است.

نظرات دوستان

 برند عطر ادکلن Jean Paul Gaultier-ژان پل گوتیه اصالتا یک کمپانی عطر و ادکلن آمریکایی است. این تولید کننده ی عطر و ادکلن تا کنون بیش از 80 عدد عطر وو ادکلن با برند ژان پل گوتیه | Jean Paul Gaultier  وارد بازار عطر و ادکلن نموده است . کمپانی   ژان پل گوتیه | Jean Paul Gaultier از سال 1976 شروع به کار نموده  و ازز سال 1993 وارد  بازار عطر و ادکلن شده است .عطر و ادکلن های این کمپانی  اکثرا زنانه است. لیست عطر و ادکلن های این برند را می توانید در پایان توضیحات مشاهده نمایید.
ژان پل گاتییر طراح فشن فرانسوی اولین مجموعه اش را در سال 1976 عرضه نمود. وی هیچگونه آموزش رسمی ندیده بود اما در سن جوانی اقدام به ارسال طرحهایش بهه برخی از معتبرترین برندها نمود. Pierre Cardin وJean Patou تنها کسانی بودند که استعداد وی را تشخیص دادند و به وی در راه اندازی کسب و کارش کمک نمودند.
فعالان صنعت به وی لقب " بچه تخس فشن" دادند. او در دهه 1980 اولین دامن برای مردان را طراحی کرد و در دهه 1990 لباس زیر زنانه ای تولید کرد که مدونا از آنن استفاده می نمود.

عطر ژان پل گوتیه-ادکلن Jean Paul Gaultier وی در سال 1993 اولین عطر خود Paul Gaultier EDP for women را تولید و روانه بازار عطر و ادکلن نمود، بعدها اسم این عطر به Classique تغییر پیدا کرد. اکثر عطر و ادکلن های گاتییر ترکیبی خاص و بسته بندی عجیب و منحصر بفرد دارند. گاتییر عطرهایش را به همراهی کمپانی عطرسازی Beaute Prestige International تولید می نماید.